Why?

Omdat groeien in je DNA zit…

Is het leven jou de baas of ben jij baas over je eigen leven?

Is het leven jou de baas of ben jij baas over je eigen leven? Het laatste natuurlijk! Maar… is dat écht zo? Miljoenen mensen vinden het maar lastig om met stressvolle situaties om te gaan. Ze stellen zichzelf vragen als: Waarom moet mij dit nou weer overkomen? Waarom heb ik ook altijd pech? Wat als dit of dat gebeurt?

Tja, dan is het begrijpelijk dat je soms gigantisch baalt. En hey, laten we eerlijk zijn: sommige dingen overkomen je, die kies je niet zelf uit. En toch… toch bepaal jij zelf hoe je daarmee omgaat. Wist je dat? Wist je dat je je reactie op situaties kunt kiezen? En dat je zo invloed hebt op hoe snel je weer uit dat diepe dal komt?

Je MIND heeft een enorme kracht. En je mind… die kun jij vóór je laten werken. De enige voorwaarde? Bewustwording.

Bewustwording

  • Je normen en waarden
  • Je reactie op een gebeurtenis
  • Je eigen gedragspatronen
  • Jouw definitie van geluk
  • De invloed van je gedachten
  • JOUW keuzemogelijkheden!

Je kunt je brein trainen. Ja, trainen. Al die gekmakende, negatieve gedachten die je in een vicieuze cirkel van ‘slecht voelen’ doen belanden… WEG ERMEE! En dat lukt jou, als je klaar bent om stappen te zetten. Dan heb je altijd een POWERFUL TOOL om de baas over je eigen leven te zijn. Wil jij ontdekken hoe? Kom naar een van LOT’S TALKS en begin jouw reis naar een healthy mindset of vraag LOT om een inspirerende Mindset presentatie in je bedrijf te geven.

TALKS? Tell me about it!

LOT Talks

woorden die je inspireren om je beste zelf te zijn

Ook een talk bijwonen? Bekijk de agenda